• Football goal légvár, ugrálóvár
Football goal légvár, ugrálóvár
114 900 Ft

Ez a nagyszerű foci designos ugráló egy felfújható labdarúgó kapuval is rendelkezik, így plusz szórakozási lehetőséget is kínál.

Csak rendelésre. Szállítási határidő megrendeléstől számított 1 hét.

Mennyiség

Kerti ugrálóvár focis kapuval

Teszteld a technikádat, és fejleszd a készségedet, miközben több vidám órát töltesz gyermekeid társaságában az ugrálóvárban, és rúgd be a gólt a focikapuba. Ez a nagyszerű foci designos ugráló egy felfújható labdarúgó kapuval is rendelkezik, így plusz szórakozási lehetőséget is kínál. Két kerti játék egy helyen, amely lehetővé teszi gyermekeinek, hogy fejlődjenek, tanuljanak és fejlesszék labdarúgó készségüket, miközben fittek is maradhatnak a focis ugrálóban.

A labdarúgó ugráló kastély 305 cm (L) x 310 m (W) x 183 cm (H)
Ugrálási terület: 154cm x 149cm

Minden benne van a dobozban! Légbefúvó, ugrálóvár, rögzítők, javító készlet, tároló táska A gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják, a maximális súlyuk ne haladja meg a 91 kg-ot, és az ajánlott magasság 106 cm.

Minden ugrálóvárunk erős PVC anyagból és duplán rétegelt nylonból készül, kettős varratkötéssel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy otthon használható ugrálóvár, nem adható bérbe, ne haladja meg a maximális súlyhatárt, és a gyermekek csak felnőtt jelenlétében használhatják.

9187

Adatlap

Magasság
183 cm
Szélesség
310 cm
Ajánlott korosztály
3-8 év
Hosszúság
305 cm
Garancia
6 hónap

Megadott referenciák

Jelenleg nincs vélemény.