• Loft kerti játszóház csúszdával
  • Loft kerti játszóház csúszdával
  • Loft kerti játszóház csúszdával
  • Loft kerti játszóház csúszdával
  • Loft kerti játszóház csúszdával
  • Loft kerti játszóház csúszdával
Loft kerti játszóház csúszdával
365 000 Ft
Mennyiség

Minden gyerek szeretne egy saját játszóházát a kertben. Egy biztonságos helyet a pihenésre és a vidám játékra a barátokkal, testvérekkel. A Loft 300 egy ilyen játszóház. A Loft 300 nagy méreteivel egy tágas játszóház, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak. A vízhatlan tető miatt még esőben is szárazak maradnak. Az örömteli színeknek köszönhetően ez az ideális játszóház, hogy egy álom valóra váljon minden gyermek számára.

A házak szárított cédrusból készülnek. Ez egy különleges fa, mert természetesen időjárásálló, így könnyen ellenáll a páratartalomnak. A cédrusfa vegyszerekkel nem kezelt szemben más fa fajtákkal. A cédrusfa tehát biztonságos gyermekeink számára! A játszóház paneljei víz alapú festékkel színezettek.

Biztonság!
Természetesen ez a játszóház megfelel az érvényes biztonsági szabványoknak (EN-71) annak érdekében, hogy garantálja a gyermekek optimális játékbiztonságát. Ezenkívül a cédrusfa vegyszerekkel nem kezelt, csúszásmentes.

Könnyű összeszerelés!

A ház előre összeállított panelekkel kerül szállításra. Ez egy igazi pre-fab rendszer, ahol csak a fa paneleket kell csatlakoztatni. Még az ajtó és az ablakok is előre szereltek! A panelek előre fúrták, ami rendkívül egyszerűvé teszi a játszóház építését.

50.03.11.00

Adatlap

Magasság
185 cm
Szélesség
260 cm
Saját súly
114 kg
Ajánlott korosztály
3-10 év
Anyaga
Ázsiai cédrus (100% FSC)
Hosszúság
185 cm
Kivitel
Lábakon álló játszóház
Csúszda
Tartalmazza a termék
Ajtó száma
1
Ablakok száma
4

Megadott referenciák

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek