• Négyszemélyes mérleghinta
Négyszemélyes mérleghinta
160 020 Ft

Hagyományos mérleghinta 4 üléses változata

Mennyiség

Egy praktikus játszótéri játék, melyet olyan helyekre ajánlunk ahol sok gyerek játszik egyszerre és költségtakarékosan, kis helyigénnyel szeretnék megoldani a mérleghintázást. Nem elhanyagolható szempont ennek az eszköznek a kiválasztásánál az is, hogy sokkal nagyobb játékélményt nyújt a gyerekeknek ha egyszerre négyen is tudnak biztonságosan mérleghintázni. Ha csak két gyerek akar játszani és nagyobb a súlykülönbség közöttük akkor is jó választás ez a játékszer. A tervezésnél kerültük a felesleges elemek használatát, így a modern stílusú játszótér képébe is illeszkedik, telepítése könnyen és olcsón megoldható. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. A játék megfelel az MSZ EN 1176-1 és 1176-6 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

Tömeg

100 kg
Méretek 4000 x 100 x 1000 mm
Ajnálott korcsoport

0-14 éves korig

Alapanyag

I. osztályú bélmentes, kontrapozíciósan ragasztott borovi fenyőfa gerenda, galvanizált tartóláb, porfestett fém kapaszkodók, műanyag ülőkékkel.

Legnagyobb esésmagasság

1000 mm

Esési tér mérete

3100 x 7000 mm 22m2

 

Telepítési Információk

     Anyaga: rétegragasztott fa, acél talp

     Szín: a képen látható színösszeállításban

    Felépítés: az anyagválasztásnál ügyeltünk a tartósságra és a könnyű karbantartásra, ezért rozsdamentes, polírozott acélkapaszkodókkal készítjük, galvanizált acéltalppal, bélmentes, ragasztott fa gerenda felhasználásával és műanyag ülőkékkel.

   Telepítés: telepítésénél ütéscsillapító talajként elfogadott a gondozott gyep is, így az ütéscsillapító talaj kialakítása sem jár nagy költséggel.

ME-1001

Megadott referenciák

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek