135 636 Ft

Kétszemélyes mérleghinta

Mennyiség

Ez egy hagyományos játszótéri játék, mely korszerű anyagok felhasználásával strapabíró, modern formában ölt testet. A tervezésnél kerültük a felesleges elemek használatát, hogy akár a modern stílusú játszótér képébe is illeszkedjen, telepítése könnyen és olcsón megoldható legyen. Az anyagválasztásnál ügyeltünk a tartósságra és a könnyű karbantartásra, ezért rozsdamentes, polírozott acélkapaszkodókkal készítjük, galvanizált acéltalppal, melyen csapágyas forgó található, bélmentes, kontrapozíciósan ragasztott fa gerenda felhasználásával és műanyag ülőkékkel. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító talajként elfogadott a gondozott gyep is, így az ütéscsillapító talaj kialakítása sem jár nagy költséggel. A játék megfelel az MSZ EN 1176-1 és 1176-6 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

Tömeg

90 kg
Méretek 3000 x 200 x 1000 mm
Ajnálott korcsoport

0-14 éves korig

Alapanyag

I. osztályú bélmentes, kontrapozíciósan ragasztott borovi fenyő gerenda, galvanizált tartóláb, porfestett fém kapaszkodók, műanyag ülőkékkel.

Legnagyobb esésmagasság

1000 mm

Esési tér mérete

3100 x 6000 mm – 19 m2

Telepítési Információk

     Anyaga: rétegragasztott fa, acél talp

     Szín: a képen látható színösszeállításban

    Felépítés: az anyagválasztásnál ügyeltünk a tartósságra és a könnyű karbantartásra, ezért rozsdamentes, polírozott acélkapaszkodókkal készítjük, galvanizált acéltalppal, bélmentes, ragasztott fa gerenda felhasználásával és műanyag ülőkékkel.

   Telepítés: telepítésénél ütéscsillapító talajként elfogadott a gondozott gyep is, így az ütéscsillapító talaj kialakítása sem jár nagy költséggel.

ME-1000

Megadott referenciák

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek