1 972 405 Ft

Kéttornyú közületi játszótér csúszdával, mászófallal és kötélhíddal

Mennyiség

Ez egy két csúszdás tornyot tartalmazó vár, ahol a két tornyot kötélhíd köti össze. Az egyik toronyba több fokú függőleges fém mászókán, illetve sziklamászófalon lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A másik toronyba hullámos, fém mászórúdon keresztül lehet feljutni, a mászórúd hullámai segítséget nyújtanak a gyerekeknek a felkapaszkodásban, egyben több kapaszkodási útvonalat, megoldást is kínál, így fejlesztve a gyermek koordinációs képességét. A másik feljutási pont egy hajlított rámpa, amelyen egy acélbetétes kötélből készült kötél segít a feljutásban. Ezen a tornyon szintén elhelyeztünk egy csúszdát. A termék MSZ EN 1176-1,3:2008-as TÜV játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Méretek

Súly: 580 Kg
Hosszúság: 4300 mm
Szélesség: 4800 mm
Magasság: 2900 mm
 

Telepítési Információk

Anyaga: bélmentes borovi, acélbetétes kötél, színterezett acél kiegészítők, mászórudak,Üvegszál erősítésű beülőkaros csúszdák

     Szín: igény szerint

     Telepítés: a játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

     Esési méretek: 830 cm x 780 cm

     Esésmagasság: 200 cm

Megrendeléssel kapcsolatos információk:

Minden közületi eszköz megrendelést követően kerül gyártásra, ezekből nem tartunk raktári készletet.

Megrendelést megelőzően kérjük érdeklődjön a gyártási idővel kapcsolatban.

Szállítással kapcsolatos információk:

Rendeléskor a rendszer automatikusan a 14.900 Ft szállítási díjat számolja. Ez egy rendszer által kalkulált ár.

A szállítási költség a megrendelni kívánt játszótéri eszközök mennyiségétől, súlyától és méretétől függ.

Ezek az eszközök 80 % -100 % -os  összeszereltségi állapotban kerülnek kiszállításra. A szállítással  és annak díjával kapcsolatban mindenképpen egyeztetni szükséges ügyfélszolgálatunkon.

HD-1120

Megadott referenciák

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek