1 001 175 Ft

Csúszdás torony hintaállvánnyal és mászófallal

Mennyiség

Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló tornyunk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül.A vár egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy hullámos vonalvezetésű mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből.A másik oldalon elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát és segíti a toronyba való feljutást, a túloldalon lévő üvegszál erősítésű, beülőkaros csúszda minden gyermek kedvence.A negyedik oldal egy műanyag panellal zárt oldal,ami egy lengőhintával folytatódik. A hintaülőke típusa laphinta.A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal.

TÖMEG 350 kg
MÉRETEK 3900 x 3900 x 3000 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-14 év között

ALAPANYAG

I. osztályú bélmentes, kontrapozíciósan ragasztott fenyő gerenda, csúszásmentes rétegelt lemez, HDPE műanyag panel, szinterezett fém elemek, üvegszál erősítésű poliészter beülőkaros csúszda.

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

1500 mm

ESÉSI TÉR MÉRETE

8350*5000 mm, bruttó esési tér: 42 m2, nettó esési tér: 32 m2

Megrendeléssel kapcsolatos információk:

Minden közületi eszköz megrendelést követően kerül gyártásra, ezekből nem tartunk raktári készletet.

Megrendelést megelőzően kérjük érdeklődjön a gyártási idővel kapcsolatban.

Szállítással kapcsolatos információk:

Rendeléskor a rendszer automatikusan a 14.900 Ft szállítási díjat számolja. Ez egy rendszer által kalkulált ár.

A szállítási költség a megrendelni kívánt játszótéri eszközök mennyiségétől, súlyától és méretétől függ.

Ezek az eszközök 80 % -100 % -os  összeszereltségi állapotban kerülnek kiszállításra. A szállítással  és annak díjával kapcsolatban mindenképpen egyeztetni szükséges ügyfélszolgálatunkon.

HP-1222

Megadott referenciák

Jelenleg nincs vélemény.

Kapcsolódó termékek