Üdvözöljük a GREEN DINO webáruházbában!

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a játszótér vásárlás előtt állók átfogó információt kapjanak a jelenleg magyarországon kapható legnépszerűbb játszóterekről, játszótéri kiegészítőkről és egyéb kiegészítő termékekből.

Termékkínálatunk kialakításánál legfontosabb szempont a minőség és a biztonság állt. Ezért csak olyan játszótér beszállítóink vannak akik több éves gyártási múlttal és tapasztalattal rendelkeznek.

Áruházunkat úgy igyekeztük kialakítani, hogy csak minőségi, biztonságos termékek kerüljenek a kínálatba. Termékkínálatunkat igyekeztünk a piaci igényekhez alkalmazkodva rugalmasan kialakítani a minőség és kedvező árfekvés jegyében. Játszótér megrendelését weboldalunkon keresztül valamint a termék cikkszáma alapján e-mailben is leadhatja az jatszovarak@gmail.com címen.

Leadott megrendelését követően minden esetben egyeztetünk önnel a felmerülő szállítási költségekről, szállítási időkről, hogy a megrendelését véglegesíteni tudjuk.

Reméljük hamarosan önt is elégedett vásárlóink körében üdvözölhetjü és a GREENDINO.HU honlapot barátai, ismerősei körében népszerűsíteni fogja.


Cégnév: Green Dino Játszótér Kft.

Székhely: 2600 Vác, Déli út 19/4. épület
 
Telefon: 0630/628-9290 
 

Népszerű eladások

Áruház információk

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

  • Periszkóp

    Érdekes játszótéri kiegészítő 

    3 992 Ft‎ -20% 4 990 Ft‎

Beszállítók

Nincs beszállító

Címkék