A Greendino Webáruház használatának feltételei


A Green Dino játszótér webáruház üzemeltetője:

Green Dino Játszótér Kft.

Cím: 2600 Vác, Déli út 19/4.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-81829/2014.

Áruház neve: Green Dino Játszótér Webáruház

Telefon: +3630 408 88 18

Weboldal: www.greendino.hu

Szerzői jogok

AGreen Dino Játszótér Kft. oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás

Green Dino Játszótér Kft. oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. A Szolgáltató az oldalakon közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalak és szolgáltatások használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapítás nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásokra, melyekkel kapcsolatban Szolgáltató a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Adatvédelem

Szolgáltató minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja Szolgáltatóhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat Szolgáltató - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

Kockázat

Az Green Dino Játszótér Kft. szolgáltatásait (beleértve a greendino.hu weboldalt) igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

Kérjük, hogy a weboldalt csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!

 

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az jatszovarak@gmail.com email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.


Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!