KERTI JÁTSZÓTEREK  8 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Greend Dino játszóterek

  A Green Dino termékcsalád lakossági célra kínál kerti játszótereket, hintákat és homokozókat. Green Dino nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlói a legjobb minőségű terméket kapják pénzükért. Minden kerti játékuk gondosan ellenőrzött telített fenyőből készülnek növelve ezzel a játszótér élettartamát. A Green Dino szakemberei segítenek önnek kiválasztani a legmegfelelőbb játszótéri berendezést, így biztos lehet abban, hogy gyermekei el lesznek ragadtatva . Minden termékük változatos és vidám játékot biztosít. Próbálják ki önök is.

 • Blue Rabbit játszóterek

  A Blue Rabbit által megtervezett kerti játszótér kollekció számos játékélményt biztosít gyermekei részére. A több típusnak és a moduloknak köszönhetően egy egyedülállóan izgalmas kerti játszóteret hozhatunk létre.

 • Jungle Gym játszóterek

  A gyerekek játék közben fedezik fel a világot, élvezik ennek minden percét, és segíti fejlődésüket is! A Jungle Gym létrehozott egy egyedülálló játszótér kollekciót, amely minden gyermek igényeit kielégíti. A Jungle Gym többféle modelljeiből választhatnak, melyeket rugalmas rendszerüknek köszönhetően sokoldalúan lehet használni. A kiegészítő modulok, és tartozékok széles választékával egyedivé teheti saját játszóterét. Számos torony alapfelszereltsége tartalmaz kiegészítőket (kormánykerék, telefon, periszkóp stb.). A Jungle Gym játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget és biztonságot gyermekei számára.

 • AXI játszóházak

  A gyerekek imádnak mászni, csúszni és felfedezni, melyhez tökéletes helyszínt biztost az AXI játszótér teljes kínálata. Az AXI játszóházak szinte mindegyike rendelkezik terasszal, mások csúszdával, vagy akár egy homokozóval. Minden AXI játszóház egyedülálló funkciókkal rendelkezik, melyek szabad játéklehetőséget biztosít a gyermek képzeletének. Az AXI kerti fa játszóházak tervezése során a tervezők szabadon engedték képzeletüket. Ennek köszönhetően minden egyes játszóház kreatív és gyönyörű alkotás lett. Mondanom sem kell, minden AXI játszóház tervezése szülői szempontokat figyelembe véve készültek.

 • Sunny játszóházak

  Sunny játszóházakat úgy tervezték, hogy mind a gyermekek és a szülők számára is vonzó legyen. Az apró részletekig kidolgozott Sunny játszóházak szórakoztató és aktív játékot biztosít a gyermekek számára. A szabadban történő játszás egészséges és a Sunny játszóházakban történő játék előmozdítja a társadalmi és szociális fejlesztés. A Sunny játszóházak könnyen összeszerelhetők moduláris felépítésének köszönhetően. Modern design és a visszafogott színvilág jellemzi, így elegánsan elhelyezhetők a kertben. A játszóházak számos tesztelésen esett átt annak érdekében, hogy megfeleljen minden biztonsági szabványnak, így a biztonságos játék biztosított. A Sunny játszóházak kemény faanyagból készülnek így a garancia 3 év. A játszóházak 100% FSC-tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 • Bear County játszóterek

  A Bear County gyermek-biztos választékot kínál kerti fajátékaival. Minden gyerek vágyik egy saját házikóra. Természetesen számunkra az elsődleges szempont a biztonság. Hatféle 'Bear County' modell közül választhatnak, melyek közül az egyik magas lábakon áll és csúszdával is bővíthető. Sütés-főzés, várépítés, gödörásás! A 'Bear County' minőségi fából készült homokozóiban mindez lehetséges. (A széleken kényelmes ülőhelyekkel.)

 • EXIT játszótér és...
 • FUNGOO JÁTSZÓTEREK
 • Backyard Discovery

  A Backyard Discovery több mint 30 éve állít elő magas minőségű fából készült kerti játszótereket és szabadidős termékeket. 

 • Step2

  Step2 műanyag kül- és beltéri gyerek játékok, homokozók és babahátak

Mutat 1 - 8 / 8
Mutat 1 - 8 / 8

KERTI JÁTSZÓTEREK

Áruház információk

Új termékek

Leértékelések

Üzleteink

Címkék