Jungle Gym játszóterek

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot, élvezik ennek minden percét, és segíti fejlődésüket is! A Jungle Gym létrehozott egy egyedülálló játszótér kollekciót, amely minden gyermek igényeit kielégíti. A Jungle Gym többféle modelljeiből választhatnak, melyeket rugalmas rendszerüknek köszönhetően sokoldalúan le...

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot, élvezik ennek minden percét, és segíti fejlődésüket is! A Jungle Gym létrehozott egy egyedülálló játszótér kollekciót, amely minden gyermek igényeit kielégíti. A Jungle Gym többféle modelljeiből választhatnak, melyeket rugalmas rendszerüknek köszönhetően sokoldalúan lehet használni. A kiegészítő modulok, és tartozékok széles választékával egyedivé teheti saját játszóterét. Számos torony alapfelszereltsége tartalmaz kiegészítőket (kormánykerék, telefon, periszkóp stb.). A Jungle Gym játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget és biztonságot gyermekei számára.

Bővebben

Jungle Gym játszóterek  36 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Jungle Gym tornyok
  A Jungle Gym játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget és biztonságot gyermekei számára.
 • Jungle Gym modulok
  A Jungle Gym kiegészítő modulokkal sokkal egyedibbé és változatosabbá teheti saját játszóterét.
 • Jungle Gym hinták
  Mászás, csúszás, hintázás egyben
 • Jungle Gym kiegészítők
  A Jungle Gym csúszdákkal és kiegészítőkkel egyedibbé és színesebbé teheti saját játszóterét. Többféle telefon közül választhat pl. csőtelefon (Talking Tube) hajlékony és játékos kommunikációs rendszer a torony emelete és a földszintje között. Számos torony alapfelszereltsége tartalmaz kiegészítőket, melyet tovább bővíthet az önállóan is megvásárolható tartozékokkal.
oldalanként
Mutat 1 - 10 / 36
Mutat 1 - 10 / 36

Katalógus

Bekapcsolt szűrők:
Rendelkezésre állás
Állapot

Jungle Gym játszóterek

Áruház információk

Új termékek

Leértékelések

Üzleteink

Címkék